PC Servicepunt staat voor u klaar. Voor urgente vragen kunt u ons op werkdagen bereiken tussen 09.00 en 17.00

Ik wil nu bellen

VoIP oplossingen

Altijd en overal bereikbaar met VoIP. VoIP telefonie staat voor Voice over IP dit is bellen via het internet.. Met VoIP heb je de vrijheid om te werken wanneer en waar je maar wilt, de telefonie gaat gewoon met je mee.

VoIP met eigen telefoonnummer

Als je een VoIP abonnement neemt dan krijg je een telefoonnummer in een online omgeving. (Je kunt ook je huidige telefoon nummer om laten zetten naar VoIP). Jij bepaalt zelf wat er gebeurt als het nummer gebeld wordt.

Zo kun je ervoor kiezen om een VoIP telefoon te laten rinkelen. Om de telefoon te laten rinkelen heb je een VoIP-account nodig. Dit is een registratie op het VoIP platform. Als jouw nummer gebeld wordt, herkent het VoIP platform de telefoon. Heb je ook nog een belplan aangemaakt, dan zorgt die registratie ervoor dat jouw telefoon gaat rinkelen. Natuurlijk kun je ook doorschakelen naar een ander vast nummer of één of meerdere mobiele telefoons, of je kunt een wachtrij maken waarbij de beller een keuze menu krijgt.

Overal bereikbaar met VoIP

Het maakt niet uit waar jouw toestel staat: op kantoor, thuis of in een hotel op in Spanje. Zolang er internet beschikbaar is kun je gewoon bellen en gebeld worden met je Nederlandse telefoonnummer(s).

Laat een oproep rinkelen op één of meerdere VoIP-telefoons en vervolgens doorschakelen naar je mobiele telefoon of een voicemail. Je kunt je telefonie uitbreiden met eindeloos veel mogelijkheden zoals keuzemenu’s, openingstijden, wachtrijen en koppelingen met bestaande systemen. Je kunt het zo uitgebreid maken als je zelf wilt. De voordelen van VoIP zijn eindeloos.

Het kan zelfs nog mooier, je kan gewoon op je smartphone gebeld worden met je vaste nummer zonder dat je van te voren hoeft door te schakelen. Dit kan via een app of een speciale simkaart.


U kunt op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 telefonisch contact met ons opnemen:

Direct bellen