PC servicepunt Meppel

U bent bij ons aan het juiste adres voor:

 • Laptop reparaties:
  Bij PC Servicepunt Meppel bent u aan het juiste adres wanneer uw laptop een defect heeft
 • PC reparaties:
  Uiteraard kunt u ook terecht bij ons wanneer uw desktop pc een defect heeft
 • Service op locatie:
  Heeft u een probleem met uw pc en lukt het niet om de pc langs te brengen? PC Servicepunt Meppel komt ook op locatie. Onze service op locatie voor particulieren kost € 49,- per uur incl BTW, zijn we langer bezig dan een uur dan word er € 12,50 per kwarier gerekend, er word altijd een volledig kwartier gerekend. Voor bedrijven kost het € 55.- excl. BTW per uur, er word altijd per vol half uur gerekend.
 • Professionele werkplaats:
  PC Servicepunt Meppel beschikt over een professionele werkplaats waar wij alle reparaties uitvoeren, wij streven ernaar om de reparaties binnen max 2 werkdagen gereed te hebben.
  Ons standaard werkplaats tarief is € 59.- voor dit bedrag lossen wij alle voorkomende problemen op. Indien er een back-up gemaakt moet worden rekenen wij € 30.- extra. De back-up word op onze server tijdelijk opgeslagen en na 1 maand verwijderd. Uiteraard wanneer er een onderdeel vervangen moet worden komt dit over het standaard bedrag heen, vooraf altijd overleg met u als klant.
 • Baliehulp:
  ​Voor kleine aanpassingen en probleempjes aan uw laptop kunnen wij u direct helpen, dit noemen wij baliehulp en kost € 25,-. Mocht het zo zijn dat we het niet direct kunnen oplossen dan moet de pc of laptop naar onze werkplaats.
 • Hulp op afstand:
  Wanneer het probleem direct opgelost moet worden en het is mogelijk om remote in te loggen dan kunnen wij u helpen vanaf afstand. Download hier onze Quick support tool. Wij rekenen € 12.50 per kwartier, de factuur ontvangt u per email. Er word altijd een vol kwartier gerekend.
 • Onderhoud en up to date houden:
  Het is belangrijk dat uw systeem goed onderhouden word. Breng regelmatig uw laptop bij ons langs en wij zorgen dat uw laptop opgeschoond word en ge-update word.
 • Verwijderen virussen:
  Bent u getroffen door een virus? Geen probleem voor ons, wij verwijderen het virus en kunnen uw systeem goed beveiligen zodat de kans minder groot is dat uw systeem weer geïnfecteerd word.
 • Winkel:
  Wij verkopen naast onderdelen ook laptops en computers zowel nieuw als refurbished. Wij hebben meestal voldoende voorraad. Deze laptops zijn door ons na gekeken en defecte onderdelen zijn vervangen. Op alle refurbished laptops geven wij 3 maanden garantie m.u.v. de batterij.
 • Verhuur:
  Wij verhuren ook laptops/tablets, monitoren en beamers.Wij kunnen complete werkplekken voor u inrichten.
 • Serviceabonnement:
  Het is bij ons ook mogelijk om een serviceabonnement af te sluit, zowel voor bedrijven als voor particulieren. Hierbij bent u verzekerd dat uw pc of laptop altijd in goede contditie is en altijd up to date is. Vraag naar de mogelijkheden via ons contact formulier.